Dictionary
Language
Calendar

Ketvirtadienis

19

Ketvirtadienis, 2024, Balandžio 18
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
Showing 0 results.
Time Title Type  
There are no events on this day.
Blogs
Phu Quoc Vietnamas pasirinko mane
Interviu su kelionių eksperte Diana Arutunian: "Phu Quoc Vietnamas pasirinko mane"
Diana, kokia Tavo kelionių patirtis?
Aplankiau nemažai šalių, tame tarpe Vokietiją, Prancūziją, Pabaltijos šalis, Švediją, Turkiją ir Vietnamas. Keliauju gan dažnai, ne visada savo malonumui, t.y. darbui! Šiuo metu dirbu Vietnamas.
Ką Tu veikei Vietnamas? Kaip ilgai Tu ten buvai?
Į Vietnamas atvykau dirbti balandžio pabaigoje (aut. past. 2016 m.). Dirbau iki sezono pabaigos, t.y. iki spalio mėn.
Kodėl pasirinkai būtent Phu Quoc Vietnamas?
Kodėl pasirinkau Phu Quoc Vietnamas, net nežinau, manau, kad Phu Quoc pasirinko mane! Labai norėjau darbo aptarnavimo srityje, bendravimo su žmonėmis. Aš dirbu viešbutyje automobilių nuomoje. Tenka bendrauti su žmonėmis iš įvairiausių pasaulio šalių, kas iš tikrųjų labai džiugina.
Ar galėtum trumpai apibūdinti šią Phu Quoc salą? Kokie kurorto Phu Quoc ypatumai?
Saloje labai trūksta infrastruktūros, pati sala yra nuostabaus grožio, apsupta dviejų jūrų, ir turistams nereikia taikyti Vietnamo vizos, gamta yra nuostabi, bet pakeliavus po salą, matosi, kad yra labai daug neužbaigtų statyti ar apleistų pastatų... Sala galėtų klestėti, bet ja niekas nesirūpina... Pačiame miestelyje yra labai gražių paplūdimių. Vietomis pasakiško grožio uolos ir smėlėtas paplūdimys arba akmenukai. Phu Quoc yra mažas regionas, kuriame yra keli gražūs dideli viešbučiai Phu Quoc su programa „viskas įskaičiuota“, kas įtakoja žmonių pasirinkimą atostogauti būtent šio kurorto viešbučiuose. Vietname nepraktikuojama ši programa, daugumoje miestelių čia yra galimybė pasirinkti viešbutį be maitinimo arba tik su pusryčiais.
Kuriame viešbutyje dirbai?
Dirbau viešbutyje Intercontinental.
Kokie šio viešbučio ypatumai ir keistumai? Kuo skiriasi nuo kitų Tavo matytų/ aplankytų?
Viešbutis yra labai jaukus, yra įvairaus tipo kambarių. Tai 5 žvaigždučių viešbutis, kuriame yra 407 kambariai. Pats viešbutis pastatytas ant kalno su nuostabiu vaizdu į jūrą, gan erdvus ir labai jaukus. Dirbau ir kitame viešbutyje šalia, Mitsis Maris, jis yra didesnis ir naujesnis, bet labai nejaukus viduje. Jei kalbėtume apie apie viešbučius kitose šalyse, sakyčiau, kad labiau apsimoka keliauti į Vietnamą, viešbučių kokybės ir kainos atžvilgiu. Ar rekomenduotum šį viešbutį Lietuvos turistams? Kodėl? Kokio tipo poilsiautojams rekomenduotum šį viešbutį?
Labai sunku yra pasakyti ar galėčiau rekomenduoti šį viešbutį turistams, kiekvieno žmogaus lūkesčiai yra skirtingi, bet galiu pasakyti, kad dėl aptarnavimo ir maisto žmonės liktų patenkinti.
Ar matei iš arti kitus viešbučius šiame kurorte? Ką galėtum apie juos pasakyti?
Mačiau kitus šio kurorto viešbučius, kai kurių vaizdas net užgniaužia kvapą, bet pasidomėjus kėlionių kainomis, noras čia poilsiauti dingsta. Tikrai yra geresnių viešbučių už priimtiną kainą. Poilsis Phu Quoc saloje išvis yra labai brangus lyginant ir su Ispanija ar Turkija ar kitomis šalimis. Ką patartum turistams renkantiems viešbutį prieš kelionę? Į ką vertėtų atkreipt dėmesį?
Prieš perkant kelionę, būtina pasidomėti vidinėmis viešbučio taisyklėmis, pasižiūrėti ar yra kažkokios lankytinos vietos šalia, ar pakankamai gera infrastruktūra aplinkui. Daug priklauso nuo to, ko žmogus ieško, ar jam reikia ramybės ir gero poilsio su šeima ar atvirkščiai. Tam atvejui, egzistuoja daugybė puslapių su komentarais ir įvertinimais. Prieš važiuojant, siulyčiau pasiskaityti.
Ką pasiūlytum būtinai išbandyti būnant Phu Quoc ir Vietname kurorte?
Būtinai pamatyti Da Nang jūros pakrantę, gamta yra nepakartojama... Patarčiau nukeliauti iki Da Nang (vieta, kur susikerta dvi jūros: Hoi An ir Nha Trang). Įdomiausia situacija, nutikusi Tau būnant Phu Quoc? Važiojant į darbą į kelią išbėgo povas ir atsitupė kelio vidury, labai gražus povas!
Average (0 Votes)
425 Views,
Wiki

FrontPage