Dictionary
Language
Calendar

Penktadienis

29

Penktadienis, 2024, Kovo 29
M T W T F S S
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Showing 0 results.
Time Title Type  
There are no events on this day.
Blogs
kelionės į Vietnamą
Bagažo pakavimo paslaugos
Jūsų bagažas išliks maksimaliai saugus ir nepaliestas, jeigu pasinaudosite bagažo pagavimo paslauga "Smartpack". Kelionės metu lengvai išvengsite tokių nemalonumų kaip daiktų vagystės, lagamino sugadinimas ar nelegalių daiktų atsiradimas Jūsų bagaže be Jūsų žinios, taip pat visas turimas bagažas išliks švarus ir sausas visos kelionės metu. Apsidrauskite maksimaliai su "Smartpack" tiesiog oro uoste - bagažo pakavimas - Jūsų ramios kelionės garantas, čia pat - oro uoste.

Kelionės pagalba ir portjė, Vietnamo vizų paslaugos
Turime ką pasiūlyti ir išties išskirtinio komforto gerbėjams. Užsisakius kelionės pagalbos paslaugas Jūsų viešnagė virs nepakartojamu malonumu. Daugiau jokio galvos skausmo dėl įprastinių kelionės rūpesčių. Mes pasirūpinsime visa įmanoma informacija apie skrydį - pradedant nuo bagažo gabenimo taisyklių ir leistino svorio, supažindinimo su esamais išvykimo ar vėlavimo laikais, Jūsų skrydžio registracijos bei įsodinimo vartų numeriais, iki visos būtinos su skrydžiu susijusios konsultacijos. Paslaugus portjė pasitiks Jus prie automobilio asmeniškai vos atvykus į oro uostą, pasirūpins bagažo iškrovimu bei palydės iki keleivių registracijos bei padės greitai praeiti aviacijos saugumo patikros procedūras. Nerūpestinga kelionė tik prasideda, atsipalaiduokite ir mėgaukites, kitkuo jau pasirūpinome mes!

FAST-TRACK paslauga
Taupantys laiką, praleistą ilgose lėktuvų įlaipinimo eilėse, dabar turi kitą pasirinkimą - užsisakius paslaugą "FAST-TRACK" nebereikės nuobodžiai stoviniuoti - aviacijos saugumo patikrą praeisite per atskirą "Crew only" patikros punktą. Su šia išskirtine privilegija - kelionė be rūpesčių ir varginančių eilių garantuota!

Oro uosto LSA salė
Skrydžių formalumais pasirūpinta – skamba neįtikėtinai? Atvykdami į labai svarbių asmenų salę (LSA / VIP) neturėsite rūpintis niekuo – čia Jūsų lauks malonus ir komfortiškas aptarnavimas, patogus interjeras, kambarys, kuriame laisvai galėsite naudotis telefonu, internetu, kopijavimo bei fakso aparatais, o pageidaujantiems ypatingo privatumo, pasūlysime „Prezidentinį kambarį“. Tuo tarpu, kai gerai leisite laiką VIP salėje, paslaugus personalas pasirūpins Jūsų bilietų ir bagažo registracija, aviacijos saugumo tikrinimu, muitinės ir pasienio kontrolės procedūromis bei asmeniniu transportu iki orlaivio. LSA salėje – Jūsų lauks vien kelionių malonumai! Leiskite pasijausti sau ypatingai!

Oro uosto verslo klubas
Mėgstate keliauti įtin patogiai ar tiesiog negalite atsiplėšti nuo darbo reikalų - oro uosto Verslo klubas tinkamiausia vieta Jums! Čia ne tik galėsite pasivaišinti nuostabiais užkandžiais ar pasimėgauti plačiu gėrimų asortimentu, bet ir išlikti pačiame įvykių sūkuryje - tai Jums padės padaryti interneto ryšys, fakso paslaugos, naujausia Lietuvos ir užsienio spauda, palydovinė televizija, kondicionieriai. Salėje įrengtos dvi kompiuterizuotos darbo vietos, kuriomis gali naudotis visi Verslo klubo svečiai. Gerai praleiskite laiką iki skrydžio ar kibkite į darbus - oro uosto Verslo klube tam turėsite visas galimybes.

Keleivių transportavimas ir pasitikimas oro uoste
Atsipalaiduokite ir mėgaukites kelione be rūpesčių. Leiskite viskuo pasirūpinti mums ir kelionė taps patogia ir komfortiška nuo... iki... Prie pat ofiso, viešbučio ar namų Jus pasitiks asmeninis vairuotojas, kuris saugiai ir patogiai pristatys Jus į oro uostą tik prabangiausiais "Luxury" klasės automobiliais.
Pasirūpinsime visu spektru teikiamų paslaugų - ištroškote - pasiūlysime gaviųjų gėrimų, lyja - skėčiu jau pasirūpinta! Viskas įskaičiuota į Jūsų kelionę! Bagažo iškrovimą taip pat palikite mums. Puiki kelionės pradžia garantuota!

Viešbučiai Hanojuje rezervacija
Būkite tikri, jog Jūsų lauks geriausias viešbučio kambarys ar staliukas nuostabiame restorane. Pagal Jūsų pageidavimą užsakysime Jums labiausiai tinkantį viešbutį ar staliuką ypatingai vakarienei. Jokių organizacinių rūpesčių bei išsami informacija, padėsianti geriausiai išsirinkti, o su mūsų partnerių paslaugomis - optimalus rezultatas už minimalią kainą. Turite pageidavimų? Susisiekite su mumis nedelsiant.

Asmeninis vairuotojas Hanojus mieste
Pamirškite žemėlapius, taksi bei viešąjį transportą. Mūsų teikiama asmeninio vairuotojo paslauga leis jums sutaupyti laiko bei išvengti papildomų rūpesčių.
Ofisas, viešbutis, vakaras Hanojus mieste ar Ho Ši Minas - pristatysime Jus į pageidaujamą vietą ne tik greitai, bet ir ypatingai patogiai prabangiais "Luxury" klasės automobiliais. Kelionės metu pasiūlysime įvairių gėrimų, o paslaugus vairuotojas pasirūpins visomis įmanomomis smulkmenomis - netgi skėčiu arba pageidaujama muzika!
Average (0 Votes)
12948 Views,
Wiki

FrontPage